Vacature Monteur technische dienst (Elst (Gld))


Voor onze hoofdvestiging in Elst (GLD) zijn wij op zoek naar een:

Monteur Technische Dienst

Een machinepark bestaande uit zo’n 170 conventionele en geavanceerde CNC-gestuurde machines bij de grootste slijperij van de Benelux. Dat is wat Leitz-Service uit Elst jou biedt als Monteur Technische Dienst. Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?

Wat je gaat doen:
Machines voor ambachtelijk werk, maar ook geavanceerde machines met geautomatiseerde laadstations. Hieruit bestaat ons moderne machinepark. Jij, de Monteur Technische Dienst, zorgt ervoor dat dit machinepark blijft draaien. Dit doe je door storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren.

Veelzijdig. Een goede omschrijving van jouw baan. Want naast het oplossen van storingen houd jij je ook bezig met preventief onderhoud van de machines. Het softwarepakket is hiervoor al gekocht. Aan jou de taak om deze op te zetten en te vullen. Zo weet jij precies wanneer je welk machineonderdeel moet vervangen of smeren om storingen te voorkomen. Voor onderhoud die collega’s zelf kunnen doen, schrijf jij de instructies. En heb je tijd over? Dan staat er altijd wel een machine die je kunt reviseren.

Een zeer zelfstandige functie met de vrijheid om ons machinepark up-to-date te houden. Dit doe je niet alleen. Je werkt nauw samen met de Technisch Manager. Daarnaast zijn er voldoende collega’s om mee te sparren wanneer je er niet uit komt. Omdat we over ruime capaciteit beschikken, krijg je de tijd om storingen goed op te lossen. Lukt het oplossen niet, dan zijn de leveranciers van de machines altijd nog bereikbaar om jou te helpen.

Wat wij jou bieden:
Een mooie nieuwe werkplek met een variatie aan complexe en minder complexe machines. De enorme raampartijen in het pand zorgen voor veel licht. Dat werkt wel zo prettig. Jouw dag is nooit hetzelfde en je vervelen hoeft echt niet. Er 100% voor gaan, dat doen al jouw 60 enthousiaste collega’s. We mogen best zeggen, dat wij daar trots op zijn. Loop je tegen dingen aan of wil jij je graag verder ontwikkelen? Laat het weten en we denken daarin graag met je mee.

Wat je verder mag verwachten:
• het salaris bepalen wij op basis van jouw ervaring. De cao technische groothandels is onze richtlijn, maar daar zitten we vaak boven;
• een gunstige pensioenopbouw. De eigen bijdrage is 2%;
• een werkweek van 38,75 uur. Draaien van consignatiediensten, werken in ploegendienst of in het weekend hoort er bij ons niet bij. Je werkt gewoon op doordeweekse dagen van 7.30 tot 16.15 uur;
• een eigen laptop, werkplek én een eigen ruimte waar jij reparaties uit kunt voeren;
• beschikbaarheid van bedrijfskleding en PBM’s;
• een actieve personeelsvereniging die gedurende het jaar verschillende evenementen organiseert. Denk aan een BBQ en aan een lekkere maaltijd in de periode van Kerst en Pasen;
• jaarlijkse organisatie van een dag voor onze klanten waar jij ook zeker bij aan mag sluiten. Dit jaar stond mountainbiken op het programma;
• een jaarvergadering op een bijzondere locatie. Deze vonden al eerder plaats in een dierentuin of kasteel. Na het officiële gedeelte is er volop gelegenheid om van de omgeving de genieten.

Wie ben jij:
Problemen? Dat woord ken je niet. Staat een machine in storing, dan stroop jij jouw mouwen op en ga je ervoor om dit op te lossen. Je doet navraag bij de slijper en luistert naar zijn bevindingen. Aan jou de taak om op dat moment ook verder te kijken. Door het stellen van vragen én jouw kennis, weet jij exact te achterhalen wat de oorzaak van de storing is.

Verder:
• Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur richting besturingstechniek of elektrotechniek.
• Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van besturingstechniek en/of elektrotechniek.
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse of Duitse taal. In geval van machinestoringen waar je zelf niet uitkomt, neem je contact op met onze leveranciers in Duitsland.

Direct solliciteren of meer weten?
Ga jij de uitdaging aan om ons machinepark als een zonnetje te laten draaien? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk op de functie Monteur Technische Dienst via pz@leitz-service.org. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Alex Kort, Personeelsfunctionaris, via 0481-748100 of stuur hem een e-mail pz@leitz-service.org.

Wie wij zijn:
Zaagbladen, frezen, boren en (schaaf)messen. Een kleine greep uit de duizenden Leitz-gereedschappen die we dagelijks in de werkplaats onderhouden. Wij halen bot gereedschap op en zorgen ervoor dat deze met onze weekservice weer vlijmscherp bij de klant ligt. Onze klanten variëren van de ZZP-er om de hoek tot aan de grootste timmerfabriek. Dat zij actief zijn in de metaal-, hout- of kunststofbranche hebben zij met elkaar gemeen.
Met ons moederbedrijf in Duitsland is Leitz-Service in Elst een echt familiebedrijf. Kenmerkend voor onze organisatie. We doen het met elkaar en veranderingen zien wij als nieuwe kansen.