Over Leitz

Leitz Service BV, Elst (GLD)

Leitz Elst


Leitz Service BV is een zelfstandig opererende onderneming die onderdeel uitmaakt van de Leitz Groep met ca. 3.000 werknemers wereldwijd. Het hoofdkantoor van Leitz Service BV bevindt zich in Elst (Gld) met daarnaast nog 6 regionale steunpunten in Nederland. Het gehele bedrijf profiteert volop van de kennis en de ondersteuning die de Leitz Groep biedt. De Leitz Groep heeft wereldwijd een vooraanstaande rol in de hout-, metaal-, en kunststofverwerkende industrie. In Nederland wordt deze vooraanstaande rol ingevuld door Leitz Service BV

Wie zijn wij?

Zaagbladen, frezen, boren en (schaaf)messen. Een kleine greep uit de duizenden Leitz-gereedschappen die we dagelijks in de werkplaats onderhouden. Wij halen bot gereedschap op en zorgen ervoor dat deze met onze weekservice weer vlijmscherp bij de klant ligt. Onze klanten variëren van de ZZP-er om de hoek tot aan de grootste timmerfabriek. Dat zij actief zijn in de metaal-, hout- of kunststofbranche hebben zij met elkaar gemeen.
Met ons moederbedrijf in Duitsland is Leitz-Service in Elst een echt familiebedrijf. Kenmerkend voor onze organisatie. We doen het met elkaar en veranderingen zien wij als nieuwe kansen.

Dé partner voor verspanende gereedschappen

Als je voor jouw gereedschap zoekt naar een probleemoplossende partner dan is Leitz Service B.V. de ideale partner. Wij kunnen niet alleen assisteren bij slijpwerk, maar ook verstrekken wij advies en bieden wij een goede service. Wij kunnen complete en praktische oplossingen garanderen, ongeacht de complexiteit van uw vraag, hoe specialistisch deze ook is. Wij beschikken over een ophaal- en bezorgdienst die garant staat voor een efficiënte afhandeling van de logistieke processen.

Leitz is ook te volgen op de volgende social media kanalen:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op YouTube

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram